Drenthe

De provincie Drenthe staat bekend om de hunebedden. De zware keien zijn megalithische graven, welke zo’n vierduizend jaar geleden door mensen zijn gemaakt. Helemaal bijzonder, omdat de mensen in die tijd niet beschikken over machines of gereedschap. Een karakteristiek meesterwerk, dat niet onopgemerkt aan u voorbij gaat.

Survival in de natuur

Hoe minder mensen er zijn, hoe onbereikbaarder het plaatsje, des te idealistischer het lijkt. Een eigen Expeditie Robinson. Even niets moeten, maar omgeven zijn door een prachtige natuur, of een helderblauwe zee of palmbomen of misschien wel allemaal. Het idee groeit uit en het is niet meer alleen ‘even weg willen’, het wordt een ware beproeving en een persoonlijke uitdaging.

Voorbereid op pad

Toch gebeurt het ook wel met enige regelmaat, dat iemand er gewoon voor gaat. Gewoon doen wat goed voelt en nieuwe ervaringen opdoen. Even back to basic. Maar voordat u gaat, realiseer dan wel even dat u toch enige voorbereiding nodig bent. Kijk bijvoorbeeld naar allerlei survival artikelen, om erachter te komen wat u nodig bent. Hoe basic gaat u? Heeft u een waterzuivering nodig en solar chargers?

Survival ervaring

De outdoorspecialist kan u op weg helpen, om een perfecte survival ervaring te laten beleven. Maar dan wel met de noodzakelijke voorzieningen. Zodat u wel weer gewoon heel thuis komt en weer opnieuw kunt genieten van uw luxe thuis.

Comments are disabled.